Over ons

KTV Toetsing – het zusterbedrijf van KTV Kennisnet – is hét opleidings- en toetsingsinstituut voor mensen die willen toetreden tot het Register voor beëdigde tolken en vertalers. KTV Toetsing biedt verschillende toetsen aan: integrale tolktoetsen op B2- en C1-niveau, vertaaltoetsen en taaltoetsen. Voor alle toetsen kun je ter voorbereiding een opleiding of diverse trainingen volgen.

 • Sandra Versteeg-Maçorano Florindo

  Mede-eigenaar

  Sandra is een alleskunner; zowel organisatorisch als inhoudelijk pakt zij alles op. Ze wil zichzelf en KTV altijd ontwikkelen en verbeteren. Door haar nieuwsgierigheid en expertise weet zij steeds weer vernieuwend en verdiepend scholingsaanbod te creëren. Ook het coördineren van de vertaaltoetsen brengt haar veel voldoening.

 • Sylvia Jaspers

  Office Manager/ coördinator

  Bij Sylvia zit het coördineren in haar bloed. Dat moet ook wel, want zij is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en planning van KTV Toetsing. Van het inplannen van de toetsen/trainingen, zorgen voor het juiste examenmateriaal tot aan de communicatie met de kandidaten, assessoren en relaties: Sylvia regelt het allemaal met het grootste gemak.

 • Saskia de Vries-Emond

  Allround communicatiemedewerker

  Saskia is gek op alles wat met taal en tekst te maken heeft. En taal en tekst zijn bij KTV overal: in de mailings, sociale media, op de webpagina’s en in de communicatie met klanten. Ze staat je graag en enthousiast te woord voor al jouw vragen over zowel KTV Kennisnet als KTV Toetsing via telefoon of e-mail.

 • Jolanda Boezewinkel-de Bruin

  Gastvrouw

  Ben je wel eens bij KTV geweest? Grote kans dat je Jolanda hebt ontmoet. Ze ontvangt alle klanten enthousiast en zorgt ervoor dat iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij haar is het pand altijd netjes en schoon. Ben je gespannen voor je toets? Jolanda biedt je graag een luisterend oor!

 • Marijke Roelofsen

  Mede-eigenaar

  Marijke bedenkt en zet processen in gang, kijkt vooruit en lost vooral heel veel op. Ze heeft een grote passie voor tolken en alles wat daarmee te maken heeft. Ze geeft trainingen over tolkethiek, tolkhouding en tolkvaardigheden en coacht en adviseert tolktoetskandidaten.

 • Tineke Roeters

  Coördinator e-learning en trainingen

  Tineke is talig sterk en heeft een talent voor het overzien van processen; dat komt haar bij haar werkzaamheden voor KTV goed van pas. Ze coördineert met veel plezier de online bijscholingen en cursussen op locatie in Nijkerk. Heb je een vraag over een bijscholingsactiviteit? Tineke staat je graag te woord!

 • Olga Van de Veen-Prokopyeva

  Administratief medewerker

  Olga voelt zich helemaal thuis tussen de cijfers. Ze verwerkt alle financiële administratie van KTV, regelt de E-administratie en heeft daarbij ook de voorraadbeheer en catering onder haar hoede. Ze denkt met plezier met je mee bij vragen over betalingen of annuleringen en weet altijd tot een oplossing te komen.