Vacature Coördinator Bijscholing

We zijn op zoek naar een georganiseerde en doortastende collega die ervoor zorgt dat de bijscholingsactiviteiten van KTV soepeltjes verlopen.


KTV bestaat inmiddels al 12 jaar en is een bijscholingsinstituut voor (gebaren)tolken en vertalers. Duizenden tolken en vertalers volgen jaarlijks een of meerdere bijscholingen bij KTV, online of op locatie. We zijn een kleine organisatie met een zestal medewerkers. De bijscholingscoördinator combineert de ontwikkeling en planning van de bijscholingsactiviteiten van KTV met de afstemming en communicatie met de docent en de cursisten.  


Hoe ziet je dag eruit?

De bijscholingsagenda bepaalt de inhoud van jouw werkdagen. Je hebt contact met onze docenten/trainers over de inhoud en stemt deze af met jouw kritische en analytische tolk-/vertalervisie. Je zorgt voor de accreditatie van bijscholingen bij de Stg. RTGS (gebarentolken en schrijftolken) en bent alert op alle deadlines en acties die tijdens de aanloop naar de cursus belangrijk zijn (bevestiging of annuleringen naar docent, (huiswerk)instructies of praktische informatie voor cursisten en archivering).

Je speelt een centrale rol binnen een klein team. Opdrachten kunnen vanuit het management naar je toe komen of direct vanuit de klant/spreker/docent. 

Je vaste werkplek is op het KTV-kantoor in Nijkerk, maar het is ook mogelijk om een deel van de week thuis te werken. Je krijgt een laptop of pc tot jouw beschikking.

Wat moet je kennen en kunnen?

Je hebt ervaring met de meest gangbare Office-programma's en liefst ook met Office 365. Je vindt makkelijk je weg in een cms. Je bent stressbestendig, efficiënt, kunt zelfstandig werken én je houdt ervan om de zaken op orde te hebben. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het is een must dat je thuis bent in de wereld van tolken en vertalen. Daarnaast heb je minimaal HBO-denkniveau.

Wat bieden we?

Een fijne werkplek in een collegiaal team van gedreven collega's en een aanstelling van minimaal 32 uur. Salariëring op basis van opleiding en ervaring.

Wanneer kun je bij ons aan de slag?

De functie komt na de zomervakantie beschikbaar, wanneer de nieuwe bijscholingsperiode start (omstreeks 15 augustus - 1 september).

Meer weten en solliciteren?

Bel met vragen naar Sandra Florindo of Marijke Roelofsen (of mail naar info@ktv-kennisnet.nl). Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 1 mei een mail met je cv en een motivatiebrief aan info@ktv-kennisnet.nl o.v.v. ‘Vacature Coördinator Bijscholing’.