Kerstgroet & kerstactie

TERUGBLIKKEN & VOORUITKIJKEN

2022... Alsof het jaar gisteren begon. Zo voelt het tenminste. Ons team is zo ontzettend gefocust bezig geweest: eerst met de NRTO-audit, toen met het inwerken van onze twee lieve nieuwe collega's Saskia en Olga en voordat we er erg in hadden, waren we op 1 juli klaar voor de eerste STAP-ronde. Je kunt wel stellen dat het STAP-gebeuren ons nogal heeft beziggehouden. En ons niet alleen: veel tolken en vertalers waren er vroeg bij en hebben gebruik kunnen maken van de subsidie. Voor de digitale aansluiting op het systeem konden we wederom op onze webmaster Jurjen rekenen. Waar zouden we zonder hem zijn? Hoe en of dit STAP-avontuur zich in 2023 voortzet, is nog maar zeer de vraag. We gaan het meemaken.

Gelukkig draaide ook ons e-learningprogramma ongemoeid voort. Met onze supereffectieve en nauwkeurige Tineke die alles coördineert loopt de communicatie en planning op rolletjes. Wat zijn we hier blij mee! Steeds meer (gebaren)tolken en vertalers weten hun weg te vinden in de e-learning. Het gebruik van digitale middelen, zoals online bijscholing, heeft wat dat betreft een boost gekregen tijdens de pandemie.

KTV Toetsing draaide onder het toegewijde en voortdurende toezicht van Sylvia een heel stabiel jaar. Met ruim 100 kandidaten die aan de tolkopleiding en 44 die aan het vertaaltoetstraject begonnen, kunnen we erop blijven vertrouwen dat goed getoetste nieuwe tolken en vertalers onze vergrijzende branche zullen verjongen. Dit stemt ons blij, want de veranderingen volgen elkaar snel op in onze sector.

Wij hopen dat je samen met ons het beroep van tolk of vertaler een warm hart blijft toedragen en vol vertrouwen - en vooral met goede gezondheid - het nieuwe jaar in gaat.


Vriendelijke groet,
Sandra, Marijke, Sylvia, Tineke, Olga en Saskia
en natuurlijk ook namens onze gastvrouwen Jolanda & Jeany, en webinarmoderator Linn

 

--- 

 

KERSTACTIE


KTV Kennisnet heeft ook dit jaar weer een leuke kerstactie! Je ontvangt voor alle bijscholingsactiviteiten die je tot en met 31 december boekt een korting van 10%, mits je in de winkelmand kortingscode KERST2022 invult.

Op deze tijdelijke kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing. Dit houdt o.a. in dat als je vergeet de code in te vullen, je achteraf de korting niet terug ontvangt.

Let op: de korting is alleen geldig op www.ktv-kennisnet.nl.