Vacature Coördinator Trainingsbureau

 

KTV groeit en bloeit! En daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons trainingsbureau. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de trainingen op locatie en voor het officemanagement. Je speelt een cruciale rol binnen een kleine organisatie, waarbij je nauw samenwerkt met teamleden én het kantoor en trainingsbureau zelfstandig beheert.

We zijn op zoek naar een georganiseerde en doortastende collega die ervoor zorgt dat de trainingen van KTV soepeltjes verlopen en de kantoorzaken op orde zijn. KTV bestaat inmiddels al 14 jaar en is een bijscholingsinstituut voor (gebaren)tolken en vertalers.

Honderden tolken en vertalers volgen jaarlijks een of meerdere bijscholingen bij KTV, online of op locatie. We zijn een kleine organisatie met zeven vaste medewerkers en drie online moderatoren. Als Coördinator Trainingsbureau combineer je de zorg voor kantoorzaken met de planning en voorbereiding van de bijscholingsactiviteiten die op locatie plaatsvinden. 

Ben jij een doorpakker, resultaatgericht, kun je planmatig werken en heb je ervaring met trainingscoördinatie, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Start: deze zomer/in overleg | 28 uur p/w | Jaarcontract | Locatie: Nijkerk

Interesse? Neem contact op met m.i.roelofsen@ktv-kennisnet.nl

 

Lees meer over de functie