Open Dag 2024

Kom naar de Open Dag van KTV Toetsing!

Op 31 augustus ben je welkom op de open dag van KTV! Leer de docenten, het curriculum en de mogelijkheden kennen en stel al je vragen over de tolkopleiding of vertaalopleiding van KTV. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de open dag van KTV Toetsing maak je kennis met de opleiding(en), met docenten en studenten en kun je voorlichtingssessies volgen. Ook krijg je de gelegenheid het gebouw en alle voorzieningen te bekijken. Persoonlijk advies is ook mogelijk.

Je volgt het programma van de Open Dag in de ochtend of in de middag. In het winkelmandje kies je welk programma je wilt bijwonen.

De ochtendsessies zijn van 10.00-12.00 uur; de middag duurt van 14.00-16.00 uur. Je kunt bij jouw aanmelding aangeven of jouw voorkeur uitgaat naar de ochtend of de middag.

Voor tolken:

Verspreid door het gebouw kun je een minicolleges tolkethiek en notatietechniek volgen, krijg je informatie over de opleiding en kun je een demotoets bekijken.


Voor vertalers:

Je kunt onder andere een interactieve vertaalles volgen, een proefexamen maken of informatie over het vertaaltoetstraject krijgen.

 

Lesschema

Je bent welkom vanaf 09.45 uur voor de sessies in de ochtend.

Kom je in de middag, dan ben je welkom vanaf 13.45 uur.

Verschillende docenten van de tolkopleiding en tolktoets- en vertaaltoetstrajecten zijn aanwezig om de colleges en informatiesessies te verzorgen.

Heb je nu alvast vragen?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00-17.00 uur of per mail via info@ktv-toetsing.nl! Heel veel antwoorden vind je ook bij de Veelgestelde vragen op de website.

 

Locatie Open Dag:
Meinsstraat 2
386 AE Nijkerk

Open dag
Datum: 31 aug. 2024
  • van 10:00 tot 16:00
  • 0,- (excl. BTW)
  • Nijkerk