Entreetoets voor de cursus 'Engels: van B2- naar C1-niveau'

Via deze webpagina kunt u zich registreren voor de Entreetoets behorend bij de cursus Engels: van B2- naar C1-niveau

Programma

Om deel te kunnen nemen aan de cursus 'Engels: van B2- naar C1-niveau' is het noodzakelijk dat u eerst een entreetoets aflegt. De uitslag van deze test bepaalt of u het Engels op B2-niveau beheerst en kunt deelnemen aan de cursus.

Deze entreetoets bestaat uit de volgende onderdelen:
- Quick Placement Test (online);
- Luistertoets (online);
- Diagnostische spreektoets (online, duur ongeveer 15 minuten).

Meer informatie over de cursus zelf vindt u op deze pagina.

Tony Foster was born in Brisbane, Australia, in 1966. After secondary school he studied English (specializing in Historical Linguistics and Medieval Literature) and Law (specializing in Comparative Private Law). Foster has been employed by the University of Leiden since 1990, teaching English Language, Legal English and Applied Linguistics at the Leiden University Language Centre (until 2002) and the Department of English. He has also worked as an in-house translator and interpreter.

In addition, he teaches the Legal Translation (Dutch/English) and Comparative Criminal Law courses for the Stichting Instituut voor Gerechtstolken en –Vertalers (SIGV). His research interests are Historical Linguistics, Legal Lexicography, and the teaching of Legal EngLish.

Martijn Lemmen studeerde tijdens zijn bachelor Engelse Taal en Cultuur aan Universiteit Leiden. Daarna studeerde hij daar de MA-opleiding Translation in Theory and Practice, met als specialisatie Legal Translation. Na zijn MA werd hij docent Taalvaardigheid aan dezelfde universiteit, waar hij nu ook bezig is met zijn dissertatie over de ambiguïteit van modale werkwoorden.

NB: U ontvangt geen pe-punten voor het afleggen van de entreetoets.

Hoe wordt deze entreetoets afgenomen?
Deze entreetoets bestaat uit de volgende onderdelen:
- Quick Placement Test;
- Luistertoets;
- Diagnostische spreektoets (duur ongeveer 15 minuten).

Alle onderdelen van de entreetoets worden online uitgevoerd. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor het afnemen van de toets. Dit zal uiteraard ruim voor 28 oktober (de startdatum van de cursus) plaatsvinden.

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van de entreetoets ontvangt u een instructiebericht m.b.t. het registreren en inloggen voor de toets.


Wat heb ik nodig om de entreetoets te kunnen maken?
Om deze entreetoets te kunnen maken, heeft u een laptop/computer met een goede internetverbinding, een webcam en geluid(sboxen) of een headset nodig.

Engels
In overleg
  • 75,- (excl. BTW)
  • Online